where to put graphics for "Vanilla" (Minecraftia) addon

Discuss Millénaire in English
Post Reply
tyrannozaurus
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2013 5:44 pm

where to put graphics for "Vanilla" (Minecraftia) addon

Post by tyrannozaurus » Sat Nov 16, 2013 5:49 pm

Hello,
I was running a version of Millenaire that was a couple versions old, and when I upgraded I can't seem to find the place to put the textures for the Minecraftia addon.
I can see the error message in Forge looking for the texture, I'm not sure where to put it:
2013-11-16 10:09:46 [WARNING] [Minecraft-Client] Failed to load texture: millenaire:/graphics/mob/minecraftia/villagermale0.png
Any suggestions please?

User avatar
druha
Posts: 275
Joined: Sat Jul 20, 2013 10:09 pm

Re: where to put graphics for "Vanilla" (Minecraftia) addon

Post by druha » Sat Nov 16, 2013 8:13 pm

tyrannozaurus wrote:Hello,
I was running a version of Millenaire that was a couple versions old, and when I upgraded I can't seem to find the place to put the textures for the Minecraftia addon.
I can see the error message in Forge looking for the texture, I'm not sure where to put it:
2013-11-16 10:09:46 [WARNING] [Minecraft-Client] Failed to load texture: millenaire:/graphics/mob/minecraftia/villagermale0.png
Any suggestions please?
Seems like you are using the old version for 1.5.2. The location of textures changed in 1.6.x. The download hasn't yet been approved in the library, so here's a directly link to download the 1.6.x version: https://www.dropbox.com/s/nydc1q5jmw6j0 ... aAddOn.zip

tyrannozaurus
Posts: 3
Joined: Sat Nov 16, 2013 5:44 pm

Re: where to put graphics for "Vanilla" (Minecraftia) addon

Post by tyrannozaurus » Sat Nov 16, 2013 9:28 pm

Yup!
That did the trick.
Thank you

Post Reply