Disconnects when I try to open a chest

Locked
Duy123
Posts: 6
Joined: Fri Mar 28, 2014 9:26 pm

Disconnects when I try to open a chest

Post by Duy123 » Sat Mar 29, 2014 11:47 pm

How come when I try to open a chest in a multiplayer server, it kicks me and says A fatal error has occured etc. This is the message on the console:
lost connection: TextComponent{text='A fatal error has occured, this connection is terminated', siblings=[], style=Style{hasParent=false, color=null, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null}}

Luc9986
Posts: 39
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:16 am

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Luc9986 » Sun Mar 30, 2014 12:29 am

Did the multiplayer load villages for you?

I can't even get that far, the server crashes before one spawns.

Anyway, I'm not sure why it gives that error. Maybe its part of the village spawn error or something, if you are just using a chest and haven't found a village yet.

Duy123
Posts: 6
Joined: Fri Mar 28, 2014 9:26 pm

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Duy123 » Sun Mar 30, 2014 12:41 am

Yeah they load for me, I think it may only be the chests from the mod that's making me disconnect. So many problems in the 1.7.2 version....

Luc9986
Posts: 39
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:16 am

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Luc9986 » Sun Mar 30, 2014 12:56 am

Yeah no kidding.

Any idea how you got the villages to load? I'm finding it darn near impossible.

If I can get them to load, I will see if I can help with the chest error.

Did you move/copy/rename the config-server file? Its in the instructions but I just ignored it this time, as its supposed to work on its own according to other users

Duy123
Posts: 6
Joined: Fri Mar 28, 2014 9:26 pm

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Duy123 » Sun Mar 30, 2014 1:19 am

I'm not sure. The first time it loaded the village it kicked me and the server just shut down. I didn't move any files I just installed the mod normally.

Luc9986
Posts: 39
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:16 am

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Luc9986 » Sun Mar 30, 2014 4:24 am

It keeps doing that to me and a lot of other people too, the kicking part. Did yours work the second time? I've tried a few times but it keeps giving me internal server errors and kicks in the rear

Luc9986
Posts: 39
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:16 am

Re: Disconnects when I try to open a chest

Post by Luc9986 » Sun Mar 30, 2014 4:25 am

Taking a closer look at the error report, it seems something is missing its parent function. Probably just a small coding bug, maybe it'll be fixed with everything else in the next beta. I hope so.

Locked