Phantom Village

Locked
Antimony
Posts: 1
Joined: Fri Jan 10, 2014 9:00 pm

Phantom Village

Post by Antimony » Fri Jan 10, 2014 9:08 pm

I can't think of any other way to describe them.

Rarely, and when it's the first village, I'll get a message that village has generated. I'll hit "V" to get directions, but no matter how far I travel the distance to the village simply fluctuates between 200 and 180. I have traveled a thousand meters trying to find the village, but nothing.

This is not a recent issue either, because the same thing would happen back when this mod was available for beta minecraft.

So I was hoping that their might be a way to simply wipe away the phantom village. If that's not possible, will other villages still spawn while the phantom one is around?

User avatar
felinoel
Posts: 974
Joined: Sun Jun 09, 2013 6:02 pm

Re: Phantom Village

Post by felinoel » Sat Jan 11, 2014 1:45 am

Do you use any mods that makes new dimensions like Twilight Forest or Mystcraft?

carriontrooper
Posts: 39
Joined: Wed Aug 14, 2013 2:14 pm

Re: Phantom Village

Post by carriontrooper » Sat Jan 11, 2014 10:10 am

Did you check using the Millenaire Chunk thingamajigger to see where the village is?

Locked